klantgericht kwaliteit snelle service

Tuin aanleg

Elke tuin moet wel eens opnieuw aangelegd worden, van bestrating tot schutting, of wellicht wel een overkapping!
Voor alle tuinwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres! wij verzorgen alles in en om de tuin. Niets is ons Te-Gek!


Genieten van een prachtige tuin begint natuurlijk met de juiste tuinaanleg. We hebben het hier over een ruimte die voor veel mensen een belangrijke rol speelt. Het is dan ook de manier om van het buitenleven te genieten in de eigen privacy. De plek om te ontsnappen van de dagelijkse drukte. Wat voor de één de ideale tuin is kan echter sterk afwijken van de wensen van een ander. Sommige zaken zijn echter altijd overeenkomstig. Iedereen wil het maximale halen uit de beschikbare ruimte. Dat er sprake moet zijn van een hoge algehele kwaliteit zal ook niemand verbazen. Maar tegenwoordig zijn duurzaamheid en een verantwoorde manier van omgaan met het milieu ook erg belangrijk. Als u zich kunt vinden in bovenstaande dan zijn wij uw partner voor uw tuinaanleg.


Gabriël's Gardens.

Wat wij u bieden is een tuinaanleg die u op meerdere vlakken meerwaarde biedt. Uiteraard bieden wij u kwaliteit in ieder opzicht. Maar ook een duurzame tuin kunnen wij voor u realiseren. Natuurlijk bieden wij u een nog bredere dienstverlening.

Een tuinaanleg naar uw wensen

Wij staan voor een werkwijze die helemaal past bij deze tijd. Voorop staat altijd de tevredenheid van onze klanten. Als het dan gaat om een tuinaanleg voor u bieden wij een totaalpakket. Van het ontwerp tot de daadwerkelijke uitvoering. Hieronder kan verstaan worden dat wij uw schutting plaatsen, bestraten, vijvers aanleggen en nog veel meer. Een dienstverlening die divers en breed genoeg is om aan de meest uiteenlopende wensen te kunnen voldoen. Zo bieden wij ook de optie om plannen te maken voor de beplanting. Zo is er een beplanting te regelen die past bij uw smaak en mogelijkheden. Het onderhoud daarvan of van uw gehele tuin kunnen wij gelijk voor u verzorgen. Als u dit liever zelf doet dan voorzien wij u van passend advies.

Zoals gezegd werken wij op een duurzame manier. Wij maken gebruik van FSC–keurmerk hout. Maar ook het hergebruiken van materialen hanteren wij zoveel mogelijk in onze projecten.. Zo creëren wij systemen die ervoor zorgen dat u regenwater opvangt en in drogere periodes kunt gebruiken in de tuin. Wij maken geen gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen en kunnen uw tuinaanleg in Almere zo energie-efficiënt mogelijk realiseren.

Ontdek onze kwaliteiten

Bij Gabriël's Gardens staan we klaar voor onze klanten om de meest uiteenlopende wensen te verwezenlijken. Wij beschouwen ons werk pas als af als u tevreden bent. Of het nu gaat om uw tuin of de ruimte daar omheen.. Wij staan voor een heldere communicatie en een snelle dienstverlening.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar om van uw droomtuin een werkelijkheid te maken.